Ορατό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νίκολα Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα, γεγονός που δεν αρνήθηκε ο Μαυροβούνιος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ημιτελικού της EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
“Ήταν η χειρότερη μέρα της καριέρας μου. Απογοήτευσα την ομάδα και τους φιλάθλους. Ζητώ συγγνώμη για το καταστροφικό παιχνίδι που έκανα σήμερα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον”, ανέφερε ο πρώην φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς μιλώντας στο “RAC1”.
Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος σταρ των “μπλαουγκράνα” που είχε απολογισμό 3 πόντους με 1/3 δίποντα, 0/7 τρίποντα και 1/2 βολές απέναντι στη “βασίλισσα”, αμείβεται με περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στη Γηραιά Ήπειρο.
