«Καλοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά όχι τόσο καλοί όσο οι δικοί μας»

Στο κλίμα που συνάντησε ως παίκτης της Μονακό στο περσινό Game 5, όταν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Ντανίλο Άντζουσιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα “Basketnews”.

“Ήταν τρελό πέρσι γιατί παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε εκτός έδρας και ο Κέβιν Ντουράντ ήταν παρών στο ματς. Είχαν καταπληκτικούς οπαδούς που επευφημούσαν σαν τρελοί”, δήλωσε ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ της Παρτιζάν.

“Έχουν επίσης καλούς οπαδούς. Όχι σαν εμάς, θα έλεγα, αλλά είναι επίσης υπέροχοι φαν. Μου άρεσε πολύ να παίζω σε αυτή την ατμόσφαιρα. Εδώ, όταν έχεις κόσμο από πίσω σου να σε αποθεώνει, είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι πολύ πιο ευχάριστο”, υποστήριξε ο 32χρονος άσος.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισπανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της EuroLeague

Τις ομάδες της EuroLeague που κινούνται στην αγορά, αλλά και τις θέσεις στις οποίες σκοπεύουν να πάρουν παίκτη,…
Total
0
Share