Γκριν: «Κέρδισε το σεβασμό μου με τη γροθιά ο Γκομπέρ – Ξεστομίζοντας βρισιές όπως ο Άντερσον, θα δεχτείς τις συνέπειες»

Τη δική του άποψη για το επεισόδιο ανάμεσα στον Ρούντι Γκομπέρ και τον Κάιλ Άντερσον, εξέφρασε ο πάουερ φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν.

“Όσο για το χτύπημα στο στήθος, ειλικρινά, υπάρχουν μόνο μερικές λέξεις που απλά δεν μου λες. Όταν είδα ότι ο Άντερσον επέλεξε τη λέξη ‘b***h’ προς τον Ρούντι Γκομπέρ, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς τις συνέπειες. Δεν επιτρέπεται να δείχνεις έλλειψη σεβασμού στους άλλους και να λες απλά αυτό που σου έρχεται να πεις. Ο Κάιλ Άντερσον είπε μερικά λόγια στον Ρούντι Γκόμπερ που πιστεύουν πολλοί άνθρωποι. Το είπε. Είπε αυτό που σκέφτονται πολλοί άνθρωποι. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ρούντι Γκόμπερ είναι στην πιο ήπια πλευρά”, ανέφερε μιλώντας στο “Draymond Green Show”.

“Κέρδισε λίγο σεβασμό από εμένα επειδή υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Ποτέ δεν έχω δει τον τύπο αυτό να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Δεν ήξερα πραγματικά αν ήταν ικανός να τον υπερασπιστεί έστω και λίγο. Είναι η λάθος απόφαση; Ηθικά, αυτό το αποφασίζεις εσύ. Αλλά για ένα ομαδικό περιβάλλον, είναι λάθος απόφαση”, υποστήριξε ο Γκριν, που είχε εμπλακεί σε ανάλογο περιστατικό με τον Τζόρνταν Πουλ πριν λίγους μήνες.

Περισσότερα
Total
0
Share