Κ@λοτούμπα από Μπανκέρο και ανεπανάληπτη… «σφαγή» για την εθνική ομάδα που θα επιλέξει

Αλλαγή δεδομένων για τον Πάολο Μπανκέρο, ο οποίος ήταν έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας, ωστόσο οι πιέσεις που δέχεται για να επιλέξει την Team USA είναι ισχυρές.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, μιλώντας στο “Knuckleheads” podcast, όπου και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

“Ακόμα δεν ξέρω σε ποια εθνική ομάδα θα παίξω. Είναι η ερώτηση που μου κάνουν όλοι, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Οι ιταλικές μου ρίζες χρονολογούνται από τον προπάππου μου, η οικογένειά μου και εγώ δεν έχουμε πάει ποτέ στην Ιταλία και θα προσπαθήσω να πάω εκεί το καλοκαίρι”, δήλωσε.

“Στο high school, συμμετείχα σε πολλά camp με τις ομάδες νέων των ΗΠΑ, αλλά πάντα με απέρριπταν. Σε εκείνο το σημείο βγήκε μπροστά η Ιταλία. Μετά είχα την ευκαιρία να πάρω διαβατήριο και το πήρα, με βοήθησαν με τα χαρτιά. Μάλλον χωρίς τον Covid-19 θα έκανα το ντεμπούτο μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά στο μεταξύ έχουν συμβεί πολλά πράγματα και τώρα όλα είναι διαφορετικά”, είπε.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share