Βισνιάουσκας: «Δεν θα έδινα εντολή ως Ολυμπιακός να χάσουμε για να αποφύγω την Εφές, αλλά θα έβαζα 35 λεπτά τον Λούντζη»

Advertisement

Μια ενδιαφέρουσα ερώτηση στον Ρίτις Βισνιάουσκας σχετικά με τον Ολυμπιακό έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο τελευταίο επεισόδιο του “Urbonus” podcast.

“Στη θέση του Μπαρτζώκα, αν έπαιζες με την Μπασκόνια την τελευταία αγωνιστική και ήξερες ότι αν χάσεις θα παίξεις μαζί της στα πλέι-οφ, και αν κερδίσεις θα παίξεις με την Εφές, τι θα έκανες;”, ρώτησε ο κεντρικός παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής.

“Θα άφηνα εκτός τον Γουόκαπ, τον Σλούκα, τον Βεζένκοφ και τον Φαλ. Δεν θα έλεγα στους παίκτες μου να χάσουν επίτηδες, αλλά θα έβαζα 35 λεπτά τον Μιχάλη Λούντζη σαν πόιντ γκαρντ. Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν έχει εξασφαλίσει την πρωτιά. Δεν είμαστε επίσης σίγουροι αν η Εφές θα είναι τότε σε θέση να προκριθεί γιατί χρειάζεται να κερδίσει στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης με την Φενέρμπαχτσε, που επίσης κινδυνεύει να μείνει εκτός”, απάντησε ο Βισνιάουσκας.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Μετά από 1-2 άστοχα σουτ ο Αταμάν τον αντικατέστησε, και του λέει “θες και συναντήσεις και παραπονιέσαι, και δεν μπορείς να παίξεις”»

Advertisement Πρόσθεσε το pickandroll.gr στη Google Το παρασκήνιο γύρω από τον Τι Τζέι Σορτς και το ενδιαφέρον που…