Σερέλης για το σχεδιασμό του Παναθηναϊκού: «Έχουν γίνει λάθη σε κάποιες θέσεις»

Στα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξει την εξάδα ξένων που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι-οφ, αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης.

“Το πρώτο κριτήριο για την επιλογή της εξάδας των ξένων στα πλέι-οφ είναι η υγεία. Αν είμαστε όλοι υγιείς και είμαστε καλά θα μετρήσει μετά για κάποιο διάστημα να προπονηθούμε μαζί και να δούμε ποια εξάδα ξένων έχει την καλύτερη χημεία, γιατί είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει κάποια λάθη σε κάποιες θέσεις και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι όποια εξάδα ξένων αποφασίσουμε θα είναι έτοιμοι να παίξουν και να προσφέρουν”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

“Κάθε μέρα που περνάει περιμένω κάποια ευχάριστα νέα για τον Πονίτκα, αλλά σε αυτή την εξίσωση ίσως πρέπει να πάρουμε αποφάσεις χωρίς να δούμε κάποιους παίκτες. Για μένα ο Πονίτκα, το είχα πει και πριν από κανα δύο εβδομάδες, είναι ένας πολύ κομβικός παίκτης της ομάδας. Δεν έχει σημασία αν σκοράρει, μπορεί να συνδέσει όλες τις θέσεις μεταξύ τους και τον θεωρώ πολύτιμο και εφόσον είναι στην ομάδα και υγιής δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί”, είπε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισπανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της EuroLeague

Τις ομάδες της EuroLeague που κινούνται στην αγορά, αλλά και τις θέσεις στις οποίες σκοπεύουν να πάρουν παίκτη,…
Total
0
Share