Ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα των ανθρώπων της Εφές Αναντολού για τη θέση του προπονητή, με βάση τις τελευταίες πληροφορίες.
Ο Εργκίν Αταμάν όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν και σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και επιβεβαίωσε ο Τόλης Κοτζιάς μέσω της ιστοσελίδας “SDNA“, η τουρκική ομάδα βλέπει με καλό μάτι την προοπτική πρόσληψης του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος από το 2020 εργάζεται στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Σημειώνεται, πάντως, πως ο Ισπανός που βρίσκεται και στα “ραντάρ” του Παναθηναϊκού, θα προτιμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του το φετινό καλοκαίρι, με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να θεωρούνται αυτή τη στιγμή οι επικρατέστεροι προορισμοί.