«Τρεις παίκτες του rotation των Μπακς θα έχουν μειωμένο χρόνο στα πλέι-οφ»

Τους τρεις παίκτες που αναμένεται να έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα πλέι-οφ για τους Μιλγουόκι Μπακς, παρουσίασε η ιστοσελίδα “behindthebuckpass”.

“O Άλεν στα περσινά πλέι-οφ δεν ήταν καθόλου καλός. Από τότε, οι Μπακς απέκτησαν τον Τζέι Κράουντερ και διαχειρίζονται τα λεπτά του Κρις Μίντλετον, έτσι ώστε να μείνει υγιής για τα πλέι-οφ. Με το βάθος τους πλέον να έχει ενισυχθεί αρκετά, είναι πολύ πιθανό ο ρόλος του να μειωθεί”, ανέφερε ο Κόρι Μόεν.

“Οι πολλοί τραυματισμοί του Γουέσλι Μάθιους που τον έχουν αναγκάσει να παίξει σε μόνο 41 ματς φέτος, ίσως του κοστίσουν και στα πλέι-οφ. Η απόκτηση του Κράουντερ αλλά και του Ινγκλς μπορεί να του στερήσει αρκετά λεπτά. Τέλος, ο Τζεβόν Κάρτερ, μετά και την απόκτηση του Γκόραν Ντράγκιτς, ίσως χάσει και αυτός τον μέχρι τώρα ρόλο του. Άλλωστε, παρά την αυξημένη αυτοπεποίθησή του, δεν είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι οι Μπακς θα βοηθηθούν από εκείνον στα πλέι-οφ”, υποστήριξε.
Περισσότερα
Περισσότερα

Η βαθμολογία της τελευταίας 8ετίας στην EuroLeague – Πού βρίσκονται οι «αιώνιοι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την καθιέρωση του νέου format της EuroLeague, με τη συγκεντρωτική βαθμολογία από το 2016…
Total
0
Share