Ο Τρέι Γιανγκ «έφαγε» τον ΜακΜίλαν – Σύγκρουση στα αποδυτήρια, απομονωμένος ο σταρ των Χοκς

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια των Ατλάντα Χοκς από τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον Τρέι Γιανγκ και τον -εδώ και μερικές ώρες απολυμένο- Νέιτ ΜακΜίλαν να έρχονται σε ευθεία σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει φέρει στο φως ο Σαμ Άμικ, οι παίκτες των “γερακιών” κλήθηκαν να επιλέξουν “στρατόπεδο” ανάμεσα στον πρώην προπονητή τους και στον Γιανγκ, και στάθηκαν στο πλευρό του ΜακΜίλαν.

Με βάση το ρεπορτάζ του Στιβ Μπάλπετ, εδώ και καιρό κάθε ήττα μετέτρεπε τα αποδυτήρια σε… πεδίο μάχης, ενώ ρόλο στην υπόθεση είχε και ο πατέρας του πόιντ γκαρντ των Χοκς, με συχνές παρεμβάσεις.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα, μάλιστα, ο Μπάλπετ είχε αποκαλύψει πως “ο Τρέι προσπαθεί να τελειώσει τον προπονητή του, δεν τον γουστάρει, και δεν τον γουστάρει και εκείνος”.

“Υπάρχουν και παίκτες που πλέον έχουν θέμα με τον Τρέι”, είχε σημειώσει.

Περισσότερα
Περισσότερα

Γιαννακόπουλος: «Να δούμε ποιες ομάδες έχει σφυρίξει ο κύριος που κλέβει – Υπάρχουν κάποιες που έχουν μόνο νίκες;»

Νέα stories ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με…
Περισσότερα

«Αν με ρώταγες ποιες είναι πιθανότητες να παραμείνει στον ΠΑΟ αυτός ο παίκτης, θα σου έλεγα “όχι πάρα πολλές”»

Σε ερώτημα οπαδού σχετικά με την πιθανότητα παραμονής του Λούκα Βιλντόζα στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν, απάντησε ο…
Total
0
Share