Ολοκληρώθηκαν άλλες έξι ανταλλαγές μεταξύ ομάδων του NBA

Η διορία για τις ανταλλαγές εκπνέει στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, με τις ομάδες του NBA να ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα:

– Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έστειλαν τον Ρέτζι Τζάκσον στη Σάρλοτ, με τους Καλιφορνέζους να παίρνουν ως αντάλλαγμα τον Μέισον Πλάμλι.

– Η ομάδα του Τάιρον Λου πήρε και τον Μπόουνς Χάιλαντ από τους Ντένβερ Νάγκετς, με αντίτιμο δύο επιλογές δεύτερου γύρου στα draft του 2024 και του 2025.

– O Τζος Ρίτσαρντσον πήγε από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, με τον Ντεβόντε Γκράχαμ να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, ενώ οι Τεξανοί έλαβαν και τέσσερα μελλοντικά picks του δεύτερου γύρου.

– Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ παραχώρησαν τον Ντάριους Μπάζλεϊ στους Φοίνιξ Σανς, με ανταλλάγματα τον Ντάριο Σάριτς και ένα μελλοντικό pick δεύτερου γύρου.

– Οι Ατλάντα Χοκς Χοκς έδωσαν τον Φρανκ Καμίνσκι και τον Τζάστιν Χόλιντεϊ στους Χιούστον Ρόκετς για χάρη των Γκάρισον Μάθιους και Μπρούνο Φερνάντο.

– Ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ επιστρέφει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς να παίρνουν πέντε μελλοντικά picks δεύτερου γύρου.

Περισσότερα
Total
0
Share