Γκιστ: «Ο κόσμος του ΠΑΟ δεν στηρίζει πια – Έπαιξα 7 χρόνια εκεί, κάθε χρόνο άλλαζαν προπονητές και παίκτες»

Την άποψή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, εξέφρασε ο πρώην φόργουορντ/σέντερ της ομάδας, Τζέιμς Γκιστ.

“Έπαιξα σε αυτή την ομάδα για επτά χρόνια, οπότε ξεκάθαρα την παρακολουθώ. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Προσπαθούν να βρουν μια σταθερότητα. Έπαιξα εκεί επτά χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξεκίνησα και δεν τελείωσα τη σεζόν με τον ίδιο προπονητή ή το ίδιο ρόστερ. Είχα νέο προπονητή κάθε χρόνο, συνολικά είχα οκτώ προπονητές”, δήλωσε ο Αμερικανός μιλώντας στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας.

“Οι ξένοι παίκτες δεν κατάφερναν να μείνουν όλη τη σεζόν. Το να χτίσεις γύρω από ένα ρόστερ ώστε να έχεις σταθερότητα δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Τώρα βλέπω την κατάσταση και καταλαβαίνω τη θέση που βρίσκονται οι παίκτες. Και τώρα ίσως είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί οι παίκτες δεν έχουν τη στήριξη του κόσμου”, τόνισε.

“Δεν είχα δει ποτέ το ΟΑΚΑ άδειο ή μισογεμάτο σε παιχνίδι της Euroleague. Τότε σε ματς της Euroleague είχαμε 15-17.000 κόσμο τουλάχιστον και στα μεγάλα ματς ήταν sold out. Τώρα ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα και αυτό είναι ξεκάθαρα κάτι που πληγώνει το σύλλογο. Οι παίκτες το νιώθουν. Καταλαβαίνω την απογοήτευση που ίσως νιώθει ο Μπέικον”, είπε ο νυν παίκτης της Μπαχτσεσεχίρ.

Περισσότερα
Total
3
Share