Άγριο κράξιμο Αταμάν σε δύο μεγάλα αστέρια της Εφές: «Δεν πήραμε τίποτα από αυτούς»

Με σκληρά λόγια μίλησε για τον Γουίλ Κλάιμπερν και τον Βασίλιε Μίτσιτς ο προπονητής της Εφές, Εργκρίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το αγώνα με τον Ολυμπιακό.

“Υπέφερα από τον πάκγο βλέποντας αυτό το παιχνίιδ. Πολλοί άνθρωποι ακόμα και Έλληνες υπέφεραν. Το παιχνίδι ήταν άθλιο και στις δύο πλευρές. Θέλω να συγχαρώ τον Μιχάλη Λούντζη γιατί μέχρι τώρα είχε μικρή συνεισφορά, απόψε χωρίς τον Σλούκα έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο Βεζένκοφ στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε δύσκολα σουτ. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν ελέγξαμε το συναίσθημα”, δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός.

“Αρχίσαμε άσχημα το παιχνίδι, αλλά μετά την δεύτερη περίοδο ισορροπήσαμε. Επιθετικά ήταν άθλια νύχτα για εμάς. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Δεν βρήκαμε τίποτα από τους σταρ μας. Όλοι μιλάνε για το πόσο καλή ομάδα είμαστε στην επίθεση. Σε αυτά τα παιχνίδια τους θέλουμε και περιμένουμε πολλά. Θέλουμε από τον Κλάιμπερν και τον Μίσιτς να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια και δεν πήραμε τίποτα από αυτούς απόψε. Είναι δύσκολη η θέση μας στην Euroleague”, παραδέχτηκε.

Περισσότερα
Total
0
Share