Οριστικό: Τρεις σημαντικοί παίκτες των Μπρούκλιν Νετς διαθέσιμοι για ανταλλαγή

Advertisement

Τρεις πολύπειρους παίκτες βγάζουν στο… σφυρί οι Μπρούκλιν Νετς, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ζακ Βον.

Όπως αναφέρει ο Κέβιν Ο’Κόνορ στο ρεπορτάζ του στο “The Ringer”, η ομάδα της Νεάς Υόρκης σκοπεύει να παραχωρήσει τους Τζο Χάρις, Σεθ Κάρι και Πάτι Μιλς, οι οποίοι έχουν συμβόλαια τα οποία λήγουν σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρις δεσμεύεται μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, με συνολικές απολαβές 38,5 εκατομμυρίων δολαρίων στη διετία. Από την άλλη, ο Κάρι προβλέπεται να λάβει 8,5 εκατομμύρια δολάρια φέτος και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Τέλος, ο Αυστραλός πόιντ γκαρντ θα εισπράξει 6,5 εκατομμύρια δολάρια για φέτος και 6,8 για την επόμενη σεζόν, με τον ρόλο του να είναι περιορισμένος.

Περισσότερα