Μετά την προσθήκη Νέιπιερ έρχονται 2+1 αποχωρήσεις ξένων από το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Advertisement

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς, ωστόσο το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα και στον τομέα των αποχωρήσεων.

Το ρόστερ των “πρασίνων” αριθμεί πλέον 9 ξένους και με δεδομένο πως στην Euroleague δεν υπάρχει όριο, δεν πρόκειται να περάσουν την πόρτα της εξόδου στην παρούσα φάση παίκτες με χρόνο συμμετοχής – τουλάχιστον όσο οι μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στην 8άδα παραμένουν ζωντανές.

Advertisement

Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τις ελληνικές διοργανώσεις, καθώς στο πρωτάθλημα δηλώνονται 7 ξένοι και αγωνίζονται μόνο οι 6 σε κάθε παιχνίδι. Ο Άντριου Άντριους είναι δεδομένα εκτός και δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωρήσει γιατί -όπως υποστηρίζει- θέλει να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του “εξάστερου”.

Με την τελευταία προσθήκη του Νέιπιερ όλα δείχνουν πως στην Ελλάδα προσωρινά θα “πληρώσει το μάρμαρο” ο Νέιτ Γουόλτερς, με τα πράγματα να γίνονται σαφώς πιο περίπλοκα ενόψει των πλέι-οφ.

Και αυτό γιατί με την έναρξή τους ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δηλώσει 6 από τους Γουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις, Άντριους, Πονίτκα, Μπέικον, Γουίλιαμς, Γκουντάιτις και Νέιπιερ. Κάτι που σημαίνει πως πλην του Άντριους, δύο ακόμη από τους υπόλοιπους αργά ή γρήγορα θα “θυσιαστούν”, με βασικούς υποψήφιους τους Γκριγκόνις, Πονίτκα και Γουόλτερς.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα