Μετακινείται με trade σε άλλη ομάδα της Ανατολής ο Τομπάιας Χάρις;

Ψηλά στη λίστα των ιθυνόντων των Νιου Γιορκ Νικς έχει μπει το όνομα του 30χρονου φόργουορντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τομπάιας Χάρις.

“Οι Νικς τουλάχιστον εσωτερικά συζήτησαν για τον Χάρις, πριν ξεκινήσει το ρεκόρ των νικών που έτρεξαν. Μάλιστα, ο προπονητής τους, Τομ Τιμποντό μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον παίκτη πριν το μεταξύ τους παιχνίδι”, ανέφερε στο ρεπορτάζ του στο “SportsNet New York” o Ιαν Μπέγκλεϊ.

Advertisement

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο πρώην άσος των Λος Άντζελες Κλίπερς έχει αγωνιστεί σε 29 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 16,7, 6,2 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 34,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Μέσα στην χρονιά αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, νικήσαμε τη Ρεάλ τέσσερις φορές»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της…
Περισσότερα

Αιχμές Μούσα για τη διαιτησία με Ολυμπιακό: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν είναι εύκολο με όσα συμβαίνουν»

Στην EuroLeague TV μίλησε ο Βόσνιος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντζάναν Μούσα, στην ανάπαυλα του Game 3 μεταξύ…