Τους πέντε κορυφαίους πόιντ γκαρντ μεταξύ όσων αγωνίζονται στη λίγκα αυτή τη στιγμή, επέλεξε ο παλαίμαχος άσος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Νικ Γιανγκ.
“Προσωπικά, θεωρώ πως φέτος το καλύτερο γκαρντ που υπάρχει είναι ο Τζα Μοράντ των Μέμφις Γκρίζλις και δεύτερος καλύτερος ο Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς”, ανέφερε ο “Swaggy P”.
“Τρίτο βάζω τον Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τέταρτο τον Ντάμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και πέμπτο τον Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ”, ανέφερε ο Γιανγκ που αγωνίστηκε στο παρελθόν και με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.
Ο Πέτρος Δημητριάδης αρθρογραφεί για θέματα μπάσκετ, με έμφαση στην αγωνιστική επικαιρότητα και τις μεταγραφικές εξελίξεις στην Ευρώπη και το ΝΒΑ.