Φόστερ: «Στον ΠΑΟ τραυματίστηκα και γύρισα στη μία εβδομάδα αντί για τρεις που έπρεπε»

Την ολιγόμηνη θητεία του στον Παναθηναϊκό θυμήθηκε ο 27χρονος γκαρντ της Ρίτας Βίλνιους, Μάρκους Φόστερ, μιλώντας στο “BasketNews.com”.

“Όλα ξεκίνησαν όταν τραυματίστηκα. Γύρισα τον αστράγαλό μου πολύ άσχημα. Επέστρεψα βιαστικά. Θα έπρεπε να είχα πάρει τρεις εβδομάδες άδεια, αλλά επέστρεψα σε μια εβδομάδα και δεν ένιωσα ποτέ να έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου. Δεν μπόρεσα ποτέ να παίξω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου”, υποστήριξε.

“Ήμουν στο σημείο που προσπαθούσα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι άξιζα να είμαι στην EuroLeague και επίσης να κάνω την Αθήνα σπίτι μου για τα επόμενα δύο χρόνια. Προσπαθούσα να διεκδικήσω και άλλο συμβόλαιο από την ομάδα. Ο προπονητής μας ήταν νέος στην EuroLeague. Ήταν ένας σπουδαίος προπονητής, αλλά ήταν υπό μεγάλη πίεση”, είπε ο Αμερικανός.

“Το να παίζεις στον Παναθηναϊκό προσθέτει μεγάλη πίεση στους προπονητές, στους παίκτες, στη διοίκηση και σε όλους. Έτσι νομίζω ότι εκείνη την εποχή, εγώ ήμουν νεότερος και εκείνος άρχισε να προτιμά τα παιδιά που ήξερε και είχαν περισσότερη εμπειρία. Πράγματα το οποίο καταλαβαίνω”, τόνισε.

Περισσότερα
Total
1
Share