Στο μέλλον των νεαρών παικτών των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αναφέρθηκε ένας παράγοντας ομάδας της Δυτικής Περιφέρειας μιλώντας στην ιστοσελίδα “Heavy” και τον Σον Ντίβινι.
“Ίσως ο Κουμίνγκα να παραμείνει και μετά το τέλος του συμβολαίων του, γιατί η διοίκηση θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναβρεί παίκτες όπως ο Στεφ Κάρι, ο Κλέι Τόμπσον και ο Ντρέιμοντ Γκριν”, δήλωσε ο εν λόγω αξιωματούχος.
“Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις όσα έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας. Τώρα, αν η χρονιά πάει στραβά, πάει ο Στεφ στη διοίκηση και ζητήσει αλλαγές, τότε όλα μπορεί να ανατραπούν. Μέχρι τότε, η στήριξη σε αυτούς τους νέους παίκτες, θα συνεχίσει να υπάρχει”, κατέληξε.