Οριστικό: Βγαίνει η απόφαση για Μήτογλου – Οι συζητήσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Για δεδομένη έκδοση απόφασης σχετικά με την τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, κάνει λόγο ο Δημήτρης Καρύδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κορυφαίου μπασκετικού ρεπόρτερ, ο Έλληνας φόργουορντ βρέθηκε τους τελευταίους μήνες σε συζητήσεις τόσο με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όσο και με εκείνους του Ολυμπιακού.

“Σύμφωνα με πληροφορίες από τη FIBA η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου 15 μέρες από τώρα, το νωρίτερο τέλη Νοεμβρίου χωρίς να αποκλείεται και μια μικρή καθυστέρηση. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η απόφαση θα εκδοθεί σίγουρα εντός του 2022. Στη χειρότερη των περιπτώσεων και εφόσον η ποινή φτάσει τον διετή αποκλεισμό θα κατατεθεί άμεσα έφεση στο CAS για την μείωση της με πολλές ελπίδες να πέσει στον ένα χρόνο”, αποκαλύπτει μέσω του “novasports.gr“.

“Μέχρι το καλοκαίρι θεωρείτο περίπου βέβαιο ότι θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό με τον οποίο ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις. Το τελευταίο δίμηνο όμως μπήκε στο κάδρο ο Ολυμπιακός που έχει προσεγγίσει τον διεθνή φόργουορντ έχοντας ένα ατού με το μέρος του: Δεν βιάζεται αφού αυτή τη στιγμή είναι πλήρης στη θέση του Μήτογλου και τον βλέπει ως μια σημαντική προσθήκη για το μέλλον χωρίς να καίγεται για την άμεση ενεργοποίηση του. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να περιμένει τη λήξη τη υπόθεσης ακόμη και μέχρι το καλοκαίρι του 2023 αν χρειαστεί κάτι τέτοιο”, σημειώνει.

Περισσότερα
Total
0
Share