«Ο Αντετοκούνμπο είπε στον Σαλούστρο σε ποια ομάδα θέλει να παίξει»

Ενδιαφέρουσες ατάκες του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την εποχή που αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό, μετέφερε ο τότε συμπαίκτης και φίλος του, Χρήστος Σαλούστρος, μιλώντας στην Μίριν Φέιντερ.

“Το ΝΒΑ δεν ήταν πια μια αόριστη και νεφελώδης προοπτική. Έγινε όλη του η ζωή και του γέμισε το μυαλό”, γράφει στο βιβλίο της “Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια”.

“Ο Γιάννης δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτε άλλο παρά μόνο το μπάσκετ και την οικογένειά του. Ο Σαλούστρος θυμάται να παρακολουθεί μαζί του στιγμιότυπα από το NBA. «Βλέπεις αυτή τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς; Κάποια μέρα θα τη φορέσω κι εγώ»”, αποκαλύπτει.

“Το ίδιο έκανε και με τη στολή της Εθνικής Ελλάδας. «Αυτή την μπλε φορεσιά κάποτε θα την κάνω δική μου. Θα γράφει το όνομα Αντετοκούνμπο στην πλάτη». Ο Σαλούστρος τα θυμάται και γελάει. Η αυτοπεποίθηση γινόταν χείμαρρος στα σωθικά του φίλου του”, αναφέρει η Φέιντερ.

Περισσότερα
Περισσότερα

Γιαννακόπουλος: «Να δούμε ποιες ομάδες έχει σφυρίξει ο κύριος που κλέβει – Υπάρχουν κάποιες που έχουν μόνο νίκες;»

Νέα stories ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με…
Περισσότερα

Κλίβελαντ για το επεισόδιο με Κώστα Αντετοκούνμπο: «Είμαι στ’ αλήθεια σημαντικός για την ομάδα μου, δεν ήθελα να μπλέξω»

Για την αψιμαχία που είχε στο φινάλε του Game 2 με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντετοκούνμπο, μίλησε…
Total
0
Share