Σε μια ακόμη προσθήκη σκοπεύει να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός, με τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνουν έναν παίκτη που θα αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.
Ο Ντέρικ Γουίλιαμς είναι αυτός που θα συνεχίσει ως βασικός στο “4”, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει ζητήσει έναν ακόμη παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος σε χαμηλά σχήματα θα μπορεί να παίξει και στο “5”.
Ο Δημήτρης Αγραβάνης που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι είχε προταθεί από τις αρχές του καλοκαιριού στον Παναθηναϊκό και με βάση τις τελευταίες πληροφορίες ο προπονητής των “πρασίνων” δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τη διοίκηση του “τριφυλλιού”, η οποία έχει σοβαρές επιφυλάξεις όχι για την αγωνιστική επάρκεια του διεθνή φόργουορντ, αλλά για εξωαγωνιστικά ζητήματα.