Τα 5 χειρότερα συμβόλαια παικτών αυτή τη στιγμή στο NBA

Τα πέντε φετινά συμβόλαια της λίγκας που είναι τα πλέον ασύμφορα για τις ομάδες, παρουσίασε η ιστοσελίδα “Sportskeeda”.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο σμολ φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς, Γκόρντον Χέιγουορντ, ο οποίος υπέγραψε το καλοκαίρι του 2020 τετραετές συμβόλαιο που συνολικά θα του αποφέρει 120 εκατομμύρια δολάρια. Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε μόλις 50 ματς του NBA εξαιτίας διάφορων τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν.

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Ντάλας Μάβερικς το 2019, με συνολικές απολαβές ύψους 158 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην τρίτη θέση -με βάση τις επιλογές του Κέβιν ΜακΚόρμικ- βρίσκεται ο Τομπάιας Χάρις που έχει υπογράψει το 2019 πενταετή συμφωνία με αποδοχές ύψους 180 εκατομμυρίων δολαρίων και στη δεύτερη ο Μπράντλεϊ Μπιλ, ο οποίος έχει σε ισχύ πενταετές συμβόλαιο με απολαβές ύψους 251 εκατομμυρίων.

Στην κορυφή, όπως αναμενόταν, είναι ο πόιντ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, εισπράττοντας για φέτος 47 εκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερα
Περισσότερα

Σχόλιο Καραπαπά για Μπαρτζώκα – Ανέβασε βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αταμάν

Στο πλευρό του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, τάχθηκε ανοιχτά ο αντιπρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μέσω…
Περισσότερα

Οργιάζουν οι φήμες πως οι Μάβερικς ετοιμάζονται να βάλουν νέο τεράστιο όνομα στο πλευρό του Ντόντσιτς

Δύο ομάδες-έκπληξη φαίνεται θα μπουν στο κυνήγι του σούτινγκ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον. “Υπάρχουν αγορές…
Total
0
Share