«Ο Ράντονιτς είχε τα @@ να κάνει αυτό που πρέπει με Παπαγιάννη και Γκουντάιτις»

Στην επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς να χρησιμοποιήσει αρκετά τον Αρτούρας Γκουντάιτις και να αφήσει στον πάγκο τον Γιώργο Παπαγιάννη στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, αναφέρθηκε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.

“Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά και έχασε το ρυθμό του όταν ο Γκουντάιτις πήγε στον πάγκο. Πέρασε στο ματς ο Παπαγιάννης, προσπάθησαν να τον χρησιμοποιήσουν στην επίθεση, τον σημάδεψαν οι αντίπαλοι στην άμυνα και η Ρεάλ πήρε τελικά το παιχνίδι”, δήλωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.

“Το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα φάνηκε να χάνεται όταν ο Παπαγιάννης εμφανίστηκε πάλι στην τέταρτη περίοδο, αλλά αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ο Ράντονιτς είχε τα @@ να αποσύρει στον πάγκο τον Παπαγιάννη”, τόνισε.

“Είναι ο μεγαλύτερος σταρ της ομάδας, ήταν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague πέρσι, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ, είναι Έλληνας και είναι δύσκολο τέτοιους παίκτες να τους έχεις στον πάγκο. Ο Ράντονιτς είχε τα @@ να βάλει τον Γκουντάιτις”, τόνισε αποδίδοντας τα εύσημα στον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share