Το δικό του σχόλιο για την απόφαση του Κέβιν Ντουράντ να ζητήσει να αποχωρήσει από τους Μπρούκλιν Νετς κατά τη διάρκεια της offseason, έκανε ο Κάιρι Ίρβινγκ.
“Όταν ο Κέβιν κατέθεσε αυτό το αίτημα, νιώθω ότι γίναμε καλύτεροι. Στη συνέχεια. Όχι αρχικά, αλλά εδώ που βρισκόμαστε τώρα, νιώθω ότι μπορούμε ειλικρινά να πούμε ότι γίναμε καλύτεροι, έχοντας τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για την επιτυχία”, ανέφερε ο πόιντ γκαρντ των Νεοϋορκέζων μιλώντας στο “Stadium” και τον δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια.
“Χωρίς να περάσουμε από κάποια δοκιμασία το καλοκαίρι ή κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο δεμένοι και δεμένοι όσο είμαστε τώρα”, υποστήριξε ο πρώην παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς.