Σκάει… μεταγραφή για την Εθνική ενόψει Μουντομπάσκετ: «Αν με χρειαστούν θα είμαι έτοιμος»

Στην προσπάθεια έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου με στόχο να αγωνιστεί μελλοντικά με τη φανέλα της Εθνικής, αναφέρθηκε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ μιλώντας στην ΕΡΤ.

“Είναι κάτι που πιέζουμε εδώ και πολύ καιρό. Ξέρετε, είχα και κάποιες συναντήσεις για αυτό το λόγο όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα και προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα γραφειοκρατικά. Έχω αγάπη και σεβασμό για τις ρίζες μου. Για αυτό ήθελα να επισκεφτώ την Ακρόπολη παρότι δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεση μου, ώστε να καταθέσω το σεβασμό και να δω λίγο από την κληρονομιά μου”, δήλωσε ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο.

“Έχει μία σπουδαία οργάνωση η Εθνική ομάδα καθοδηγούμενο από ένα σπουδαίο κόουτς. Αγαπώ τον τρόπο που παίζουν μαζί, αγαπώ τον τρόπο που ο Γιάννης ηγείται και προσφέρει τη δύναμη του σε όλη την ομάδα και είναι ωραία να ακολουθείς την ηγεσία του. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Καλάθης, το πως δίνει τις πάσες του χωρίς να καταλαβαίνεις το πρόσωπο του. Μου αρέσει ο τρόπος που τοποθετείται ο Σλούκας μετά το σκριν και τα σουτ μέσης απόστασης χωρίς να φοβάται να εκτελέσει κι από μακριά . Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Τάιλερ Ντόρσεϊ που με την επιθετικότητα του είναι ένας τρομερός σουτέρ”, τόνισε.

“Δεν θα είναι μία μάχη (σ.σ. με τον Ντόρσεϊ). Είπα ότι η ηγεσία της ομάδας, η οργάνωση από την κορυφή γνωρίζει τι να κάνει. Όταν έρθει η ώρα να παίξει ο Τάιλερ, θα είναι στην πρώτη γραμμή. Αν με χρειαστούν θα είμαι έτοιμος να παίξω και να τους υπακούσω όλους”, ανέφερε.




Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share