Ο Νέντοβιτς έκανε πρόβλεψη για την πορεία του Ολυμπιακού στην Euroleague

Για το φετινό Ολυμπιακό και τη διετή θητεία του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο πρώην γκαρντ των “πρασίνων”, Νεμάνια Νέντοβιτς, σε δηλώσεις του στο “Sportklub”.

“Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να γίνω ηγέτης στον Ερυθρό Αστέρα. Τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ήμουν ηγέτης, άρα δεν είναι κάτι άγνωστο για μένα. Προετοιμάζω το σώμα και το μυαλό μου γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, η πίεση μεγάλη, αλλά θα είμαι έτοιμος”, ανέφερε ο Σέρβος.

“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν κρατήσει το 80% της περσινής ομάδας και έχουν προσθέτει δύο με τρεις ποιοτικούς παίκτες. Ήδη, παίζουν στο επίπεδο που ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Σίγουρα πιστεύω ότι θα πάνε ψηλά”, είπε.

“Επίσης και η Αρμάνι Μιλάνο θα είναι καλή. Έχουν δύο top παίκτες και έκαναν ποιοτικές προσθήκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Εφές, η οποία είναι η back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης και πήρε τον καλύτερο φόργουορντ της Ευρώπης, Κλάιμπερν. Yπάρχει και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης και η Μονακό δείχνει δυνατή”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share