«Πάει για 16ος με αυτό το ρόστερ ο Παναθηναϊκός – Με Χασάν Μάρτιν θα είχε καλύτερη τύχη»

Advertisement

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός δεν θα καταγράψει καλή πορεία τη φετινή περίοδο στην Euroleague, εμφανίστηκε ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας.

“Προβλέπω ότι ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 16ος στην Euroleague. Τον είδα που έπαιξε με την Αρμάνι. Δεν είναι καλός γενικά στην προετοιμασία. Δεν μου αρέσουν κάποια σχήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχει δίδυμο Παπαγιάννη-Γκουντάιτις σαν σέντερ. Θα είχε πολύ μεγαλύτερο νόημα να έπαιρνε κάποιον σαν τον Χασάν Μάρτιν μαζί με κάποιον από τους άλλους δύο”, δήλωσε στο podcast του.

Advertisement

“Υπάρχουν φήμες ότι κάποιοι παίκτες θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό, όπως για παράδειγμα ο Άντριου Άντριους. Δεν τον εμπιστεύομαι σαν ομάδα τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σταθερότητα σαν οργανισμός. Δεν μου αρέσουν κάποιες από τις αποφάσεις που πήραν για το ρόστερ. Πήραν τον Πονίτκα, αλλά ψάχνουν πάουερ φόργουορντ”, είπε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

Αγγελόπουλος: «Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον ΠΑΟ έχει γίνει με μη νόμιμο τρόπο και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού»

Advertisement Για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό και την καθυστέρηση στην υπόθεση του ΣΕΦ, τοποθετήθηκε ο Γιώργος…