Ποτσέκο: «Ο Γιάννης μου είπε @ντε γ@μ%σ*υ»

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την… πολυσυζητημένη αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, αποκάλυψε τη στιχομυθία του με τον Έλληνα superstar λίγο μετά το θρίαμβο επί της Σερβίας.

“Παρατήρησα τον Γιάννη στο τούνελ. Είμαι σίγουρος ότι ήξερε τι περνούσα συναισθηματικά. Όταν με είδε για πρώτη φορά, χαμογέλασε. Θα μπορούσες να πεις ότι ήθελε να μοιραστεί την ευτυχία μου. Και μετά ετοιμάστηκα να πηδήξω, είδα το πρόσωπό του και σκεφτόταν ξεκάθαρα «αυτός είναι ηλίθιος»”, δήλωσε ο 50χρονος προπονητής.

“Ευτυχώς ήταν έτοιμος να με πάρει στην αγκαλιά του. Τον φίλησα και είπα «σ’ αγαπώ». Δεν μπορείς να το δεις [στο βίντεο], αλλά μου απάντησε ξεκάθαρα στα ελληνικά «F*ck you»”, ανέφερε.

“Συναντηθήκαμε ξανά την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο. Του ζήτησα συγγνώμη. Ο Γιάννης είπε ότι έπρεπε να με ευχαριστήσει γιατί είχα αφαιρέσει κάποια ένταση πριν το παιχνίδι. Έπαιξε υπέροχα εκείνη τη μέρα, αλλά η Ελλάδα έχασε δύο μέρες αργότερα. Τουλάχιστον, δεν μπορούν να πουν ότι έχασαν επειδή πήδηξα πάνω στον Γιάννη”, κατέληξε.

Δείτε τι είχε συμβεί:
Περισσότερα
Total
5
Share