Τα δεδομένα για την ενίσχυση των Μιλγουόκι Μπακς – Ένα κενό σποτ στο ρόστερ

Περιορισμένες είναι οι δυνατότητες ενίσχυσης για τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι διαθέτουν αυτή τη στιγμή μία κενή θέση ρόστερ τους.

Η διοίκηση των “ελαφιών” χρησιμοποίησε το προηγούμενο διάστημα όλα τα βασικά “όπλα” που είχε στην κατοχή της: Την taxpayer mid-level exception στην περίπτωση του Τζο Ινγκλς, και τις Early Bird και Non-Bird exceptions στις ανανεώσεις των Μπόμπι Πόρτις και Τζεβόν Κάρτερ.

Πλέον, οι πρωταθλητές του 2021 έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο δυναμικό τους μόνο βετεράνους παίκτες με μίνιμουμ αποδοχές για το υπόλοιπο της σεζόν, με εξαίρεση τον Τζόρνταν Νουόρα λόγω των δικαιωμάτων Early Bird.

Οι Μπακς αναμένεται να πληρώσουν ως φόρο πολυτελείας 58,2 εκατομμύρια δολάρια με τα τωρινά δεδομένα, ενώ σε περίπτωση που προσθέσουν ένα ακόμη μίνιμουμ συμβόλαιο θα επιβαρυνθούν με επιπλέον 7 εκατομμύρια δολάρια.

Σε περίπτωση ανταλλαγής, το βασικότερο περιουσιακό στοιχείο που θα μπορούσαν να παραχωρήσουν ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα είναι το συμβόλαιο του rookie, ΜαρΖόν Μποσάμ, ενώ οι ιθύνοντες έχουν πάντα στην άκρη του μυαλού τους πως τόσο ο Κρις Μίντλετον, όσο και ο Μπρουκ Λόπεζ θα έχουν δικαίωμα να γίνουν unrestricted free agents το 2023.

Περισσότερα
Total
0
Share