Η αιτία της ρήξης μεταξύ Ιτούδη και Ομπράντοβιτς – Ούτε… «καλημέρα» για μια 4ετία

Μπορεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να θεωρείται… μέντορας του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο οι δύο άνδρες για αρκετό καιρό είχαν απομακρυνθεί.

Η αρχή του κακού έγινε το 2012, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του Σέρβου από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Τότε, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατέθεσε πρόταση στον Ιτούδη να αναλάβει πρώτος προπονητής. Ο Ιτούδης αρνήθηκε, ωστόσο ο “Ζοτς” έμαθε από τρίτο πρόσωπο τι είχε συμβεί, γεγονός που τον έκανε έξαλλο.

Ιτούδης και Ομπράντοβιτς συμφώνησαν να τα πουν από κοντά, κάτι που συνέβη μετά το τέλος της σεζόν 2012-13, όταν ο 62χρονος -σήμερα- προπονητής έδινε τα χέρια με την Φενέρμπαχτσε.

Ο μεταξύ τους διάλογος που έλαβε χώρα στη Χαλκιδική κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές δεν πήγε καλά, με τις σχέσεις τους να “παγώνουν” έως το 2016, όταν διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τελικό της Euroleague στην Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου.

Η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη κατέκτησε το τρόπαιο, οι κουμπάροι ήρθαν ξανά κοντά στο περιθώριο του Final Four και λέγεται πως έκτοτε οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως, με την επικοινωνία τους να είναι -ξανά- σχεδόν καθημερινή.

Περισσότερα
Total
0
Share