«Επαγγελματική» νίκη χωρίς Γιάννη για την Εθνική – Δεν χάνεται η πρωτιά

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της έκανε η Εθνική Ομάδα, η οποία επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας με 93-77 το απόγευμα της Δευτέρας χωρίς να αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη δεν πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο εμφάνιση αντάξια των προηγούμενων δύο κόντρα σε Κροατία και Ιταλία, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου.

Advertisement

Παρόλα αυτά, με κορυφαίο των Κώστα Σλούκα που είχε 21 πόντους (3/4 δίποντα, 5/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ και άξιο συμπαραστάτη τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 1 μπλοκ) η “επίσημη αγαπημένη” έκανε το 3/3 στο Eurobasket.

Από πλευράς Βρετανών που το… πάλεψαν μέχρι την τρίτη περίοδο, πρώτος σκόρερ ήταν ο Λουκ Νέλσον με 17 πόντους και ακολούθησε ο Μάιλς Χέσον με 13 πόντους.










Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Μέσα στην χρονιά αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, νικήσαμε τη Ρεάλ τέσσερις φορές»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της…
Περισσότερα

Αιχμές Μούσα για τη διαιτησία με Ολυμπιακό: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν είναι εύκολο με όσα συμβαίνουν»

Στην EuroLeague TV μίλησε ο Βόσνιος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντζάναν Μούσα, στην ανάπαυλα του Game 3 μεταξύ…