Οι πέντε πιο υπερτιμημένοι ΝΒΑers της 10ετίας σύμφωνα με το Bleacher Report

Τη δική του λίστα με τους πέντε πιο υπερτιμημένους παίκτες των τελευταίων 10 ετών στο NBA, δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Άντι Μπέιλι του Bleacher Report.

Αναλυτικά οι επιλογές του:

ΈΙΒΕΡΙ ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ
Μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην All-Defensive Team το 2016, ωστόσο οι ομάδες του δέχονταν περισσότερους πόντους ανά 100 κατοχές όταν o ίδιος βρισκόταν στο παρκέ, σε σχέση με τις περιόδους που ήταν στον πάγκο.

ΤΖΑΜΑΛ ΚΡΟΦΟΡΝΤ
Τις τελευταίες 10 σεζόν, σημείωσε περίπου 90 λιγότερους πόντους στις προσπάθειές του για σουτ (συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων βολών) από ό,τι ένας μέσος παίκτης του NBA θα είχε σκοράρει σε αυτό το διάστημα.

ΝΤΕΜΑΡ ΝΤΕΡΟΖΑΝ
Στο μεγαλύτερο μέρος της 10ετίας, τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, η κακή του άμυνα και η απροθυμία να προσαρμοστεί στην αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού στο NBA με τα περισσότερα τρίποντα επηρέασαν αρνητικά τον αντίκτυπό του.

ΝΤΕΑΝΤΡΕ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
Από την αγωνιστική περίοδο 2017-18, οι ομάδες του Τζόρνταν έχουν 3,4 πόντους λιγότερους ανά 100 κατοχές όταν παίζει και 1,8 περισσότερους όταν δεν αγωνίζεται.

ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΡΑΝΤΛ
Στην 8ετία που αγωνίζεται στο NBA από τότε που επελέγη στο draft του NBA, ο Ραντλ έχει αποδείξει την ικανότητά του να γεμίζει τη στατιστική του, με σαφείς όμως αδυναμίες στο εκτελεστικό κομμάτι και στην άμυνα.

Περισσότερα
Total
0
Share