Νέες δηλώσεις Αρίνας για Γιάννη: «Αν ο Τζόρνταν ήταν Έλληνας, θα είχε ακόμα τις ίδιες αδυναμίες;»

Ευθεία επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο εξαπέλυσε ο Γκίλμπερτ Αρίνας μέσω των social media, λίγες ώρες μετά τις αρχικές δηλώσεις του που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

“Έχει προσθέσει νέες δεξιότητες στο παιχνίδι του; Όχι. Έχει βελτιωθεί στο τρίποντο; Όχι. Έχει βελτιώσει το mid range του; Όχι. Το ποσοστό του στις ελεύθερες βολές έχει γίνει καλύτερο; Όχι. Έχει βελτιωθεί το παιχνίδι του με πλάτη στο καλάθι; Όχι. Έχει τα ίδια ελαττώματα με τα οποία μπήκε στο παιχνίδι. Γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να μάθει το παιχνίδι περισσότερο για να καταλάβει πώς να βελτιωθεί”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Είναι το ίδιο κτήνος, αλλά πιο δυνατό και παθιασμένο. Ας συγκρίνουμε τον Έλληνα με τον Τζόρνταν. Αν ο Τζόρνταν ήταν Έλληνας θα είχε τα ίδια ελαττώματα; Αν ο Έλληνας είχε πιο σταθερό jump shot και τρίποντο θα ήταν ασταμάτητος. Λέμε το ίδιο πράγμα 9 χρόνια μετά, αλλά η γνώμη μου είναι λάθος;”, αναρωτήθηκε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Total
0
Share