Ολοκληρώθηκε η «σκούπα» στους Λέικερς – Μόνο δύο έμειναν από το ρόστερ τίτλου του 2020

Η ανταλλαγή που έστειλε τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ στους Γιούτα Τζαζ έκλεισε ένα κύκλο αποχωρήσεων από το ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Από τους παίκτες που βρίσκονταν στο δυναμικό της ομάδας το 2020, όταν οι “λιμνάνθρωποι” κατάκτησαν τον τελευταίο τους τίτλο στη φούσκα του Ορλάντο, οι μοναδικοί που έχουν απομείνει είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις.

Κώστας Αντετοκούνμπο, Έιβερι Μπράντλεϊ, Ντεβόντε Κέικοκ, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, Άλεξ Καρούζο, Κουίν Κουκ, Τζάρεντ Ντάντλεϊ, Ντάνι Γκριν, Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κάιλ Κούζμα, ΤζαΒέιλ ΜακΓκι, Μάρκιφ Μόρις, Ραζόν Ρόντο, Τζέι Αρ Σμιθ και Ντίον Γουέιτερς αποτελούν παρελθόν, με ορισμένους εξ αυτών να έχουν τερματίσει την καριέρα τους.

Ο Αντετοκούνμπο αναζητά τον επόμενο σταθμό του μετά την αποχώρηση από τη Βιλερμπάν, ο Μπράντλεϊ είναι ελεύθερος, ο Κέικοκ είναι μέλος των Σπερς, ο Κάλντγουελ-Πόουπ παίζει στο Ντένβερ, ο Άλεξ Καρούζο υπέγραψε πέρσι στο Σικάγο, ενώ ο Κουίν Κουκ εντάχθηκε στους Κινγκς αυτό το καλοκαίρι.

Ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ αποσύρθηκε και τώρα είναι βοηθός προπονητή στους Μάβερικς, ενώ ο Ντάνι Γκριν είναι μέλος των Μέμφις Γκρίζλις. Ο Χόρτον-Τάκερ πήγε στους Τζαζ, ο Χάουαρντ είναι free agent, ο Κούζμα ανήκει στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, ο ΜακΓκι εντάχθηκε στους Μάβερικς, ο Μόρις αποχώρησε από τους Χιτ και ψάχνει ομάδα, ο Ρόντο αποχώρησε από τους Καβαλίερς, ενώ οι Σμιθ και Γουέιτερς είναι εκτός NBA.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share