«Φλερτ» Μπουλς-Αντετοκούνμπο: Είχε… προειδοποιήσει από πέρσι τους Μπακς ο Γιάννης

Τα αμερικανικά ΜΜΕ αντιμετώπισαν σαν… κεραυνό εν αιθρία τη δήλωση του Γιάννη σχετικά με την πιθανότητα να αγωνιστεί στους Σικάγο Μπουλς, ωστόσο ο Έλληνας superstar είχε μιλήσει από το 2021 για την προοπτική αποχώρησης από το Μιλγουόκι.

“Η μία πρόκληση ήταν να φέρουμε το πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι και το κάναμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το κάναμε. Ήταν πραγματικά πολύ πολύ δύσκολο. Αγαπώ τις προκλήσεις. Ποια είναι η επόμενη; Η επόμενη μπορεί να μην είναι εδώ”, είχε δηλώσει ο ηγέτης των Μπακς στο περιοδικό “GQ”.

«Εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να μείνουμε σε αυτή την πόλη, την οποία αγαπάμε και μας προσέχει. Σε δύο χρόνια αυτό μπορεί να αλλάξει. Είμαι τελείως ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη. Αγαπώ την κοινότητα. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται”, ανέφερε ο δύο φορές ΜVP του NBA.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Γιάννη, Άλεξ Σαράτσης, είχε πει: “Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Εξετάζοντας τα πράγματα από την μπασκετική οπτική γωνία, αυτό το παιδί στα 26 του χρόνια έχει καταφέρει τα πάντα. Άρα κάποιες φορές πρέπει να δημιουργήσεις τις προκλήσεις σου”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Τέσσερις ομάδες της EuroLeague χτύπησαν την πόρτα του Μουσταφά Φαλ – Τα χρήματα που πρόσφεραν

Τις ομάδες της EuroLeague που προσέγγισαν τον Μουσταφά Φαλ το προηγούμενο διάστημα, αποκάλυψε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του…
Total
0
Share