Έντονο παρασκήνιο με Μίτσιτς-Τεόντοσιτς στη Σερβία που έφερε το «κόψιμο» του 35χρονου γκαρντ

Για ψυχρές σχέσεις, πιθανό “θερμό επεισόδιο” μεταξύ Βασίλιε Μίτσιτς και Μίλος Τεόντοσιτς και αρκετά περιστατικά που ώθησαν το τεχνικό επιτελείο στην απόφαση να “κόψει” τον βετεράνο πλέι μέικερ από την αποστολή για το Eurobasket, κάνει λόγο δημοσίευμα στη Σερβία.

“Ο Μίλος βρισκόταν στα πλάνα για το Eurobasket, αλλά ο ρόλος του θα ήταν αισθητά περιορισμένος σε σχέση με το παρελθόν. Το γεγονός ότι η συνεργασία του με τον Βασίλιε Μίτσιτς δεν λειτουργούσε καλά ήταν ένα πρόβλημα, το οποίο, πάντως, θα μπορούσε να λυθεί αν ο Τεόντοσιτς αποδεχόταν τον ρόλο του backup”, γράφει η εφημερίδα “Kurir”.

“Όλα έδειχναν ότι οδεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση, όμως στη διάρκεια της προετοιμασίας ο Μίλος άργησε να εμφανιστεί στην προπόνηση αρκετές φορές, με τον Πέσιτς να μην τον βρίσκει στο δωμάτιό του. Το θεώρησε κακό παράδειγμα και ασέβεια προς το πρόσωπό του. Μετά από συζητήσεις με το υπόλοιπο επιτελείο έκοψε τον Τεόντοσιτς και τον ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία”, αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ.

“Είδε κάποια πράγματα τα οποία δεν του άρεσαν. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους και δεν ισχύουν εκπτώσεις για τον αρχηγό. Αντιθέτως, πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλους και δεν το έκανε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο προπονητής θέλει να υπάρχει πειθαρχία”, υποστηρίζει.

Περισσότερα
Total
5
Share