«Έκαναν λάθος με αυτή την προσθήκη στην free agency οι Μιλγουόκι Μπακς»

Την άποψη πως οι Μιλγουόκι Μπακς δεν έπρεπε να αποκτήσουν τον Τζο Ινγκλς, αλλά έναν νεότερο παίκτη στη θέση του, εξέφρασε ο έμπειρος αναλυτής, Έντσο Φλόχο.

“Η ικανότητα του Τζο Ινγκλς να τρέχει το pick-and-roll ως χειριστής της μπάλας είναι μια σχετικά υποτιμημένη πτυχή του παιχνιδιού του. Όταν ο Ινγκλς χειρίστηκε το pick-and-roll για τους Γιούτα Τζαζ, είχε κατά μέσο όρο 1,02 πόντους ανά κατοχή. Αυτό είναι αρκετά καλό νούμερο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι οι Τζα Μοράντ, Λούκα Ντόντσιτς και Τρέι Γιανγκ είναι πιο χαμηλά”, γράφει σε άρθρο του στην ιστοσελίδα “Clutchpoints”.

“Ο Ινγκλς είναι ξεκάθαρα καλός πλέι μέικερ, παρά τις λανθασμένες αντιλήψεις των οπαδών ότι απλώς θα περιμένει στη γωνία και θα πετύχει τρίποντα. Η επίθεση των Μπακς θα λειτουργήσει καλά με τον Ινγκλς, όμως το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα είναι πραγματικά υγιής για να παίξει αρκετά παιχνίδια με τους Μπακς αυτή τη σεζόν. Και όταν παίζει, μπορεί ακόμα να αποδώσει στο επίπεδο που συνήθιζε;”, αναρωτήθηκε.

“Οι Μπακς έχασαν την ευκαιρία να αποκτήσουν έναν νεότερο παίκτη σε αυτή τη θέση. Ο Ινγκλς θα χάσει ένα σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Παίκτες όπως ο Μαλίκ Μονκ, ο Μπρους Μπράουν, ακόμα και ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο ήταν διαθέσιμοι στην offseason. Ακόμη και ο Ντάνουελ Χάουζ και ο Τι Τζέι Γουόρεν μπορεί να ήταν καλύτερες επιλογές από τον Ινγκλς”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Total
2
Share