ΜΜΕ Μιλγουόκι: «Οι Μπακς θα τον κρατήσουν, αλλά οι οπαδοί τους διαφωνούν»

Για διαφωνία εκ μέρους της πλειοψηφίας των οπαδών με την προοπτική παραμονής του Τζορτζ Χιλ στο ρόστερ, κάνει λόγο ο Ντάλτον Σελ μέσω της ιστοσελίδας “behindthebuckpass”.

“Ο Χιλ παρουσίασε μερικούς από τους χειρότερους αριθμούς της 14χρονης καριέρας του την περασμένη σεζόν, έχοντας δυσκολευτεί να συνεισφέρει με συνέπεια. Δεν βοήθησε το γεγονός ότι ο βετεράνος πόιντ γκαρντ αντιμετώπισε τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τόσο στην κοιλιακή χώρα όσο και στον αυχένα, τα οποία εμπόδισαν τη διαθεσιμότητα και τη συνολική παραγωγικότητά του”, υποστηρίζει.

“Αυτό ίσχυε ιδιαίτερα στη σειρά πλέι-οφ εναντίον των Μπόστον Σέλτικς, όπου ο Χιλ επέστρεψε έχοντας χάσει σχεδόν ένα μήνα λόγω τραυματισμών και δεν κατάφερε να έχει μεγάλο αντίκτυπο στα 76 συνολικά λεπτά που αγωνίστηκε”, αναφέρει ο Αμερικανός αναλυτής.

“Παρά τη δύσκολη regular season και τις εμφανίσεις του στα πλέι-οφ, δεν φαίνεται ότι η ομάδα θέλει να τον απομακρύνει από το ρόστερ, προς μεγάλη απογοήτευση των οπαδών. Κάθε μέρα που περνά, είναι πιο πιθανό ο Χιλ να ξεκινήσει τη χρονιά με τους Μπακς και οι οπαδοί θα πρέπει να προετοιμαστούν για αυτήν την πραγματικότητα τους επόμενους μήνες”, γράφει.

Περισσότερα
Total
1
Share