Προσπάθησαν να πάρουν MVP με trade και έφαγαν… άκυρο οι Μιλγουόκι Μπακς

Τις προθέσεις των Νιου Γιορκ Νικς αναφορικά με το μέλλον του Ντέρικ Ρόουζ βολιδοσκόπησαν το προηγούμενο διάστημα οι Μιλγουόκι Μπακς.

Τα “ελάφια” εκτιμούν πως ο MVP του 2011 αποτελεί ιδανική περίπτωση για back-up του Τζρου Χόλιντεϊ, με την ομάδα του Ουισκόνσιν να μην έχει μείνει ικανοποιημένη από την εικόνα του Τζορτζ Χιλ την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Advertisement

Δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ έκαναν λόγο για πρόθεση των Νεοϋορκέζων να παραχωρήσουν κατά τη διάρκεια της offseason υπό προϋποθέσεις τον άλλοτε ηγέτη των Σικάγο Μπουλς, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τόνι Τζόουνς που ήρθε στο φως το Σάββατο, ο Τομ Τιμποντό προτιμά να διατηρήσει στο ρόστερ τον 33χρονο άσο.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Όταν νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό, έρχεται μια κατραπακιά και σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος…
Περισσότερα

Αιχμές Σάρας για τη διαιτησία: «Ο γιος μου έχει γενέθλια σε δύο μέρες, θα κρατήσω τα χρήματά μου για να του πάρω ένα καλό δώρο»

Για τη διαφορά στον αριθμό των βολών μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, κλήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο…