Όρισαν δικό τους assistant του Ιτούδη στην εθνική οι Μπακς – Ήταν όρος για να έρθει ο Γιάννης

Ρόλο βοηθού του Δημήτρη Ιτούδη θα έχει στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ ο assistant coach του Μάικ Μπούντενχολζερ, Τζος Οπενχάιμερ, κατόπιν επιθυμίας των Μιλγουόκι Μπακς.

“Οι Μπακς είναι ένας ολόκληρος οργανισμός με τους οποίους έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους παίκτες που ανήκουν σε άλλους οργανισμούς, όπως ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός ή άλλες ομάδες. Η ΕΟΚ πρέπει να έχει σχέσεις συνεργασίας και όλοι να καταλαβαίνουν το όφελος που μπορούν να έχουν όταν είμαστε ενωμένοι και ξέρουν πως ο ένας σέβεται τον άλλον. Είναι σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

“Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και έχει ήδη μιλήσει με όλους τους παίκτες. Είναι αυτό που χρειαζόταν ο πάγκος της Εθνικής Ομάδας. Οι συνεργάτες που θα έχει είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Σάββας Καμπερίδης που παραμένουν. Ο Ισίδωρος Κουτσός και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος για δικούς τους λόγους ζήτησαν να μην είναι στο επιτελείο και το αίτημά τους έγινε δεκτό. Θα προστεθούν δύο πρόσωπα: ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Τζος Οπενχάιμερ, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο των Μπακς, ενώ συνεργάτης θα είναι και ο Μάριος Μπατής”, αποκάλυψε.

Περισσότερα
Total
0
Share