Άνω-κάτω οι Λέικερς: Διαφωνούν δημόσια ΛεΜπρόν και Χαμ για το μέλλον του Γουέστμπρουκ

Έντονη διαφωνία έχει ξεσπάσει στους Λος Άντζελες Λέικερς ανάμεσα στον προπονητή, Ντάρβιν Χαμ και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αναφορικά με το μέλλον του Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Ο head coach των “λιμνανθρώπων” εμφανίστηκε στην εκπομπή του Βινς Κάρτερ στο ESPN, στην οποία ξεκαθάρισε πως θέλει να δώσει μια ευκαιρία στον πρώην άσο των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και να δει πως μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Ο πρώην βοηθός του Μάικ Μπούντενχολζερ, μάλιστα, υποστήριξε πως πιστεύει βάσιμα ότι στο δικό του σύστημα ο “Russ” μπορεί να αποδώσει σαφώς καλύτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Από την άλλη, το… στρατόπεδο του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτή την ιδέα, με ανθρώπους του περιβάλλοντός του να διαδίδουν ότι το πλάνο με τον Γουέστμπρουκ δεν λειτουργεί και πως οι Καλιφορνέζοι θα πρέπει να απαλλαγούν από εκείνον το συντομότερο δυνατό.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισραηλινός δημοσιογράφος: «Ντροπιαστικές ανοησίες από τον ΠΑΟ – Χρησιμοποιούν τον πόλεμο και τον εμπλέκουν με τον αθλητισμό»

Την αντίδραση ενός εκ των γνωστότερων αθλητικογράφων του Ισραήλ, του Άρελ Γκίνσμπερ, προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε την…
Total
0
Share