Βάζει… φωτιές το Bleacher Report μιλώντας για trade που θα προκαλέσει ΣΕΙΣΜΟ!

Για πιθανή ανταλλαγή ανάμεσα σε Λος Άντζελες Λέικερς και Μπρούκλιν Νετς που θα είναι ίσως η πιο σημαντική στην ιστορία του NBA, κάνει λόγο η ιστοσελίδα “Bleacher Report”.

“Μια συμφωνία με βάση τον Ντουράντ και τον Τζέιμς, δύο από τους πέντε κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ, θα λειτουργούσε πραγματικά καλά και για τους δύο σταρ. Με αυτόν τον τρόπο οι Νετς θα κρατήσουν το “παράθυρο” για τίτλο ορθάνοιχτο με τον Τζέιμς, ο οποίος θα ενταχθεί σε ένα πολύ βαθύτερο ρόστερ που ταιριάζει περισσότερο στο σύνολο των ικανοτήτων του”, υποστηρίζει σε νέο του άρθρο ο Γκρεγκ Σβαρτς.

“Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν οι Λέικερς στη Δύση, κάτι που ο Τζέιμς πρέπει να αποδεχθεί. Μια ανταλλαγή στο Μπρούκλιν του δίνει μια πραγματική ευκαιρία για ένα πέμπτο πρωτάθλημα. Η ανταλλαγή του με τον Ντουράντ δίνει στους Λέικερς έναν superstar που είναι τέσσερα χρόνια νεότερος και με συμβόλαιο για τρία χρόνια επιπλέον”, υποστηρίζει.

“Από οικονομικής άποψης, μια ανταλλαγή Ντουράντ-Τζέιμς “κουμπώνει” σχεδόν απόλυτα. Ο Ντουράντ θα λάβει κάτι λιγότερο από 43 εκατομμύρια δολάρια την επερχόμενη σεζόν, ενώ ο Τζέιμς 44,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα δύο συμβόλαια θα μπορούσαν να γίνουν ανταλλαγή χωρίς αποζημίωση οποιουδήποτε είδους”, ανέφερε.

Περισσότερα
Total
6
Share