Μουρμούρα στους Μπακς για το «φλερτ» με Γκόρντον – Πρέπει να θυσιαστεί ο Λόπεζ

Κριτική από τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στους Μιλγουόκι Μπακς δέχεται τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση των “ελαφιών”.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους πρωταθλητές του 2021 να έχουν κινηθεί με επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Έρικ Γκόρντον μέσω trade από τους Χιούστον Ρόκετς, με τον Ντάλτον Σελ να σχολιάζει μέσω της ιστοσελίδας “Behind The Buck Pass”.

“Ο Γκόρντον έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, έχοντας εμφανιστεί σε μόλις 120 αγώνες κανονικής περιόδου τις τελευταίες τρεις σεζόν. Οι Μπακς θα έπαιρναν ρίσκο με τον Γκόρντον σε σχέση με τη δυνατότητά του να μείνει υγιής αν τον έφερναν, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνο, ακόμα και αν μπορούσε να αποδώσει σημαντικά παραμένοντας εντός παρκέ. Για έναν παίκτη που θα λάβει 19,6 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2022-23 στο ΝΒΑ, οι ανησυχίες είναι δικαιολογημένες”, γράφει.

“Οποιαδήποτε προσφορά θα ξεκινούσε σχεδόν σίγουρα με τον Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος θα λάβει 13,9 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη σεζόν. Η απώλεια του Λόπεζ θα ήταν μεγάλο πλήγμα για τους Μπακς, που ήταν από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της παρουσίας του κοντά στο καλάθι”, αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο τρόπος που μου φέρθηκαν οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν ένα κακόγουστο αστείο»
Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share