Τετραπλό σενάριο ανταλλαγής με τη συμμετοχή των Κέβιν Ντουράντ και Ντόνοβαν Μίτσελ

Ένα σενάριο τετραπλής ανταλλαγής κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα αμερικανικά ΜΜΕ και αν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Fadeawayworld”, σε αυτό το trade ενδέχεται να πάρουν μέρος οι Φοίνιξ Σανς, οι Μπρούκλιν Νετς, οι Γιούτα Τζαζ και οι Ατλάντα Χοκς.

Πιο συγκεκριμένα, οι “ήλιοι” είναι πιθανό να κάνουν δικό τους τον Κέβιν Ντουράντ, ένα δικαίωμα για pick swap πρώτου γύρου από το draft 2028 με τους Γιούτα Τζαζ και ένα pick δεύτερου γύρου από τους Χοκς.

Από την άλλη, οι Νετς λέγεται πως θα αποκτήσουν τον Ντόνοβαν Μίτσελ, τον Τζον Κόλινς, τον Μάικαλ Μπρίτζες, τον ΝτεΆντρε Χάντερ, τον Ονιέκα Οκόνγκου, καθώς και τρία μελλοντικά picks πρώτου γύρου από τους Σανς.

Οι Τζαζ πιθανολογείται ότι θα πάρουν τον Ντεάντρε Έιτον, τον Κάμερον Τζόνσον, τον ΝτέιΡον Σαρπ, ένα μελλοντικό pick πρώτου γύρου από τους Σανς, καθώς και ένα ακόμη από τους Χοκς.

Τέλος, με βάση το εν λόγω σενάριο στα “γεράκια” μπορεί να καταλήξει ο Μπεν Σίμονς, ένα pick δεύτερου γύρου από μελλοντικό draft του Φοίνιξ και ένα της Γιούτα.

Περισσότερα
Total
1
Share