Αντιδράσεις στα sites των Μπακς για Παπαγιάννη: «Ανησυχία για την έλλειψη μακρινού σουτ»

Με τις φήμες που θέλουν τους Μιλγουόκι Μπακς να εξετάζουν την προοπτική απόκτησης του Γιώργου Παπαγιάννη, ασχολούνται τα τελευταία 24ωρα οι ιστοσελίδες που πρόσκεινται στα “ελάφια”.

Στην γνωστότερη εξ αυτών, το “Behind The Buck Pass”, ο Λούκας Βάλιντ αναφέρθηκε στην κοινή παρουσία του Έλληνα σέντερ με τον Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, αλλά και στα βήματα προόδου που έχει κάνει στο παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια.

“Επιλέχθηκε από τους Φοίνιξ Σανς 13ος στο draft του 2016, προτού παραχωρήσουν τα δικαιώματά του στους Σακραμέντο Κινγκς. Ο Παπαγιάννης είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής κατά τη σύντομη θητεία του στο ΝΒΑ, αφού εμφανίστηκε σε μόνο σε 39 αγώνες πριν επιστρέψει στην Ελλάδα το 2018. Η καλύτερη χρονιά του Παπαγιάννη ήταν η rookie σεζόν του, όταν είχε κατά μέσο όρο 5,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ, ενώ έπαιζε λίγο περισσότερο από 16 λεπτά ανά παιχνίδι”, αναφέρει.

“Γνωρίζω ότι αυτοί δεν είναι αριθμοί που εντυπωσιάζουν, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είχε τέσσερα χρόνια από τότε για να αναπτύξει καλύτερα το παιχνίδι του για το ΝΒΑ. Όταν ο Παπαγιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, είχε την ευκαιρία να παίξει υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, που γνωρίζει καλά πώς να αναπτύσσει ταλέντο σε επίπεδο NBA”, υπογράμμισε ο Βάλιντ.

“Κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την πορεία του Πιτίνο ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Παπαγιάννης εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague. Ο Παπαγιάννης προέρχεται αυτή τη στιγμή από μια άκρως παραγωγική σεζόν με τον Παναθηναϊκό, στην οποία ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα στα ριμπάουντ με μέσο όρο 8,2 ριμπάουντ ανά αγώνα. Παρόλο που δεν είχε το πιο εκπληκτικό ξεκίνημα στην καριέρα του στο ΝΒΑ πριν από μερικά χρόνια, πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν μόλις 19-20 ετών τότε. Τώρα, στα 24 του, είχε πολύ χρόνο να αναπτυχθεί και να κάνει το παιχνίδι του πιο κατάλληλο για το ΝΒΑ. Η πραγματική ανησυχία όσον αφορά το ενδιαφέρον του Μιλγουόκι γι’ αυτόν, είναι η έλλειψη μακρινού σουτ”, γράφει.

Περισσότερα
Total
1
Share