Τους καλύτερους διαθέσιμους ελεύθερους παίκτες στο ΝΒΑ σχεδόν δύο 24ωρα μετά την έναρξη της free agency, παρουσίασε η ιστοσελίδα “SportingNews”.
Πιο συγκεκριμένα, o κορυφαίος σέντερ στην αγορά είναι ο ΝτεΆντρε Έιτον, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους Φοίνιξ Σανς. Στη θέση του πάουερ φόργουορντ ξεχωρίζει ο Καρμέλο Άντονι που αποχωρεί από τους Λος Άντζελες Λέικερς και Μοντρέζλ Χάρελ, ενώ στους σμολ φόργουορντ υπάρχουν ο Μάιλς Μπρίτζες, ο Τι Τζέι Γουόρεν, ο Κέιλεμπ Μάρτιν και ο δίδυμος αδερφός του, Κόντι.
Ως δυάρι συναντάμε τον Τζέιμς Χάρντεν από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, και στους πλέι μέικερ αυτοί που έχουν απομείνει είναι ο Κόλιν Σέξτον από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο Ντένις Σρέντερ από τους Χιούστον Ρόκετς.