Τάσεις φυγής από τον Αντετοκούνμπο: «Εγώ μετά το μπάσκετ θα εξαφανιστώ»

Στη νέα ταινία της Disney που αφορά την πορεία του ίδιου και της οικογένειάς του, αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του MEGA.

“Η ιδέα της ταινίας ήρθε από την Disney. Το 2018 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να έρθω στο L.A. να κάνουμε μια συνάντηση για να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε μια ταινιά και τους είπα «φυσικά, εννοείται». Μου είπαν την ιδέα, ότι θα είναι μια ταινία σχετικά με τη ζωή μας και τις θυσίες που έκαναν οι γονείς μας για να γίνουμε εγώ και τα αδέρφια μου οι άνθρωποι που είμαστε σήμερα. Τους είπα ότι σαν ιδέα μου άρεσε περισσότερο”, δήλωσε ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς.

“Είναι μια ταινία που δείχνει το πώς μας μεγάλωσαν οι γονείς μας, πως βρεθήκανε στην Ελλάδα, τι περάσανε για να μεγαλώσουμε εμείς, να πάρουμε την ελληνική παιδεία και αργότερα να γίνουμε draft, να παίξουμε στο ΝΒΑ. Το συζητήσαμε σαν οικογένεια, μας άρεσε η ιδέα και αποφασίσαμε να το κάνουμε”, αποκάλυψε.

“Εγώ μετά το μπάσκετ θα εξαφανιστώ, δεν θα σας πω πού θα πάω γιατί θα με βρείτε. Δεν θα έπαιζα ποτέ σε ταινία”, ξεκαθάρισε ο “Greek Freak”.

Περισσότερα
Total
0
Share