Συνέχεια στην κόντρα του με τους οπαδούς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έδωσε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, εξαπολύοντας αυτή τη φορά επίθεση με αφορμή την έλλειψη καθαριότητας στο Σαν Φρανσίσκο.
Μπορεί η πόλη στην οποία εδρεύουν οι “πολεμιστές” να θεωρείται μια από τις ομορφότερες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο ο “Chuck” θεωρεί πως είναι ιδιαίτερα βρώμικη.
Με αφορμή τη βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της χθεσινής αναμέτρησης στο Ντάλας, ο Μπάρκλεϊ δήλωσε on camera: “Ξέρεις τι είναι κακό με όλη αυτή τη βροχή; Δεν βρέχει στο Σαν Φρανσίσκο για να τους καθαρίσει τους βρώμικους δρόμους που έχουν εκεί. Το Σαν Φρανσίσκο, είναι μια υπέροχη πόλη, αλλά έχει τρομερή βρωμιά και άστεγους. Πρέπει να καθαρίσουν τους δρόμους”.