Οριστικό: Το Μπουλς-Πίστονς θα γίνει στην Ευρώπη τον ερχόμενο Ιανουάριο!

Επιστροφή στην Ευρώπη μετά από μια τριετία για το NBA, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη λίγκα, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 θα αναμετρηθούν στο Παρίσι (Accor Arena) οι Σικάγο Μπουλς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα NBA στην Ευρώπη από το 2020 και τον 12ο αγώνα του πρωταθλήματος στη Γαλλία από το 1991. Το NBA Paris Game 2020 – ο πρώτος αγώνας NBA regular season στο Παρίσι – πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2020 και συμμετείχαν οι Σάρλοτ Χόρνετς και οι Μιλγουόκι Μπακς.

“Είναι μεγάλη τιμή που το μπάσκετ των Σικάγο Μπουλς επιστρέφει στο Παρίσι για το NBA Paris Game 2023 – ένα γεγονός που δείχνει τη δέσμευση της λίγκας να ενισχύσει τον εθνικό και παγκόσμιο αντίκτυπο του μπάσκετ. Έχοντας παίξει αρκετούς αγώνες στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, ξέρω πόσο ξεχωριστό θα είναι αυτό για τους παίκτες μας, τον οργανισμό μας και τον κόσμο μας σε διεθνές επίπεδο. Ανυπομονούμε να εκπροσωπήσουμε το Σιλάγο στο εξωτερικό και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δίνεται”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των “ταύρων”, Αρτούρας Καρνισόβας.

Οι φίλαθλοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εισιτήρια και να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες προπώλησης και σε πολλά άλλα επισκεπτόμενοι το NBAEvents.com/ParisGame, ενώ η πώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Περισσότερα
Total
8
Share