Μπάρκλεϊ: «Δύο είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες αθλητές του NBA»

Στους παίκτες του NBA που είναι γνωστοί στο χώρο για την τσιγκουνιά τους, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

“Νομίζω πως δεν υπάρχει κανένας που να είναι πιο τσιγκούνης από τον Σκότι Πίπεν και τον Μάικλ Τζόρνταν. Ναι, ναι ο Μάικλ είναι τσιγκούνης. Εγώ πάντα έδινα χρήματα σε άστεγους και αυτός μου χτυπούσε το χέρι για να μην το κάνω. Μάλιστα, μου έλεγε πως αντί να ζητούν χρήματα, θα μπορούσαν να πάνε να δουλέψουν στα McDonalds”, δήλωσε στον αέρα του δικτύου ΤΝΤ ο “Chuck”.

Advertisement

“Νομίζω πως όταν είσαι πετυχημένος σε αυτό που κάνεις, η σερβιτόρα, ο σερβιτόρος, οι dealers στο καζίνο, άνθρωποι δηλαδή που δουλεύουν σκληρά και δεν αμείβονται πλουσιοπάροχα, αξίζουν ένα καλό φιλοδώρημα. Πιστεύω ότι όσο πετυχημένος είσαι, τόσα περισσότερα πρέπει να δίνεις. Δεν έχω ξεφύγει ποτέ νομίζω. Μια φορά έδωσα 25.000 δολάρια φιλοδώρημα, όμως είχα κερδίσει 700.000 στο blackjack. Έπρεπε να δώσω. Για να πω την αλήθεια, ίσως θα έπρεπε να δώσω και περισσότερα”, είπε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Όταν νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό, έρχεται μια κατραπακιά και σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος…
Περισσότερα

Αιχμές Σάρας για τη διαιτησία: «Ο γιος μου έχει γενέθλια σε δύο μέρες, θα κρατήσω τα χρήματά μου για να του πάρω ένα καλό δώρο»

Για τη διαφορά στον αριθμό των βολών μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, κλήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο…